Eén dag voor ons vertrek

20 mei 2017

Beste vrienden,

Terwijl het zonnetje hier in België schuchtere pogingen doet om door de wolken te branden, hebben wij onze koffers vertrekkensklaar gemaakt. Twee eigen valiezen en 2 sporttassen vol met spullen die we ginder willen uitdelen. Op een lijnvlucht naar Afrika mag je met SN Brussels 2 keer 23 kg per persoon meenemen!

Wij willen jullie er attent op maken dat ons dagelijks blogverslag sterk afhankelijk is van de plaatselijke WIFI. Dat blijkt niet altijd optimaal te zijn. Vergeet niet dat het geroffel van de tam-tam soms verder draagt dan het lokale WIFI-signaal!!! Ca reste l'Afrique!

Hier vind je de veertiendaagse weersverwachting:

Nog even meegeven aan Guy. Misschien vind ik enkele jonge voetbalvirtuozen om volgend seizoen de rangen van "den OHL" te versterken!

Tot schrijfs,

1. Jelle en Els:
    20 mei 2017
    hey Renilde en Wim,

Heel leuk dat we jullie mee mogen volgen via de blog! We kijken vol ongeduld uit naar de foto's!

Geniet volop van jullie reis naar Afrika!

groetjes van ons allemaal!
  2. Roger en Chris:
    21 mei 2017
    Wij volgen jullie Afrikaanse sporen. Ik ga "Kuifje in Congo" herlezen. Dan kan ik me voorstellen welk avontuur jullie gaan beleven. Wij zijn momenteel zonnekloppers, sangriadrinkers en paellavreters. Vandaag Spaanse zondag, geniet ook van jullie dag!
  3. Jaak:
    23 mei 2017
    Wim ik moet je helaas teleur stellen deze spelertjes zijn te goed voor OHL .

Geniet van jullie reis Jaak & Rita